MINIKRAN

MINIKRAN

Jekko JF545 Minikran – Precision och Mångsidighet i Ett

Från leverans till första uppdraget – vår nya Jekko JF545 Minikran hade knappt anlänt förrän det var dags för dess premiär. Under dess första insats i Nyköping visade den sin styrka genom att lyfta tunga glaspartier med imponerande lätthet. Dess gummiklädda vita larver och möjligheten att växla mellan diesel- och eldrift (32Ah) gör den till en mångsidig kraftkälla, skonsam för både inomhus- och utomhusmiljöer.

Med en lyfthöjd som sträcker sig över 30 meter och en kapacitet att navigera i trånga utrymmen, står den här minikranen redo att ta sig an uppdrag där precision och mångsidighet är nyckeln till framgång. Dess miljövänliga eldriftsoption bidrar till en tystare och renare arbetsplats, särskilt värdefullt inomhus eller på arbetsplatser där buller och utsläpp måste hållas till ett minimum.

Vare sig det gäller känsliga arbetsplatser, komplexa inomhusprojekt eller utmanande lyft utomhus, erbjuder Jekko JF545 Minikran en lösning som kombinerar kraft med precision. För mer information om lyftkapacitet, prestandauppgifter eller priser, tveka inte att kontakta oss. Och glöm inte att dela glädjen – dela gärna det här inlägget!

Egenskaper och Utrustning:

– Driftsätt: Flexibel med både dieseldrift och eldrift (32 AP).
– Larver: Gummibeklädda vita larver för inomhusbruk.
– Vinchkapacitet: Kraftfull vinch för mångsidiga lyftuppdrag.
– Montagejibbar: För utökad räckvidd och flexibilitet.
– Lyfthöjd: Över 30 meter för storskaliga projekt.
– Navigeringsförmåga: Exceptionell i trånga utrymmen.
– Miljövänlighet: Tyst och ren eldrift för inomhusprojekt.

Offertförfrågan

Offertförfrågan

Känner du att din nästa transport skulle dra nytta av vår expertis? Tunghantering är här för att assistera dig genom varje steg av processen, oavsett hur unik eller krävande din last kan vara. Kontakta oss idag för en offert och låt oss visa dig varför vi är branschens bästa val när det gäller specialtransporter!